NA NDIQNI:

Isop

Instituti i Studimeve te Opinionit Publik

Home Hiv/Aids – Të rinjtë në Korçë

 

Hiv/Aids – Të rinjtë në Korçë

Tematika e Studimit: Vlerësimi dhe reagimi i shpejtë mbi HIV / AIDS.
Ekipi Kryesor:
 Berti Skenderasi – Kordinator  lokale,Korcë
Jetona Myteveli – Punëtor në terren, Korcë
Ardi Trebicka – Punëtor në terren, Korcë
Majlinda Dacolli – Punëtor në terren ,Korcë
Jonida Loci – Punëtor në terren ,Korcë
Koco Josifi – Punëtor në terren ,Korcë
Romina Bardhushi – Punëtor në terren ,Pogradec
Anxhelika Gjorgo – Punëtor në terren ,Pogradec
Orest Samsuri – Punëtor në terren ,Pogradec
Mbështetur: Qendra për Zhvillimin e Shoqërisë Civile dhe Koordinatori i saj, Z. Tomi Xhillari, Fondacioni, Fondacioni NEHEMIA Pogradec, Klubi i të rinjve “EQUILIBRIUM”
Zbatuar: Instituti i Opinionit Publik (ISOP)
Kohëzgjatja e Projektit: Janar 2002 

Të rinjt në Korcë

korca